Van Haber © 2019 - 2024 Tüm hakları saklıdır.

Vanhaber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Van Haber
  4. »
  5. Van Kitap Fuarı

Van Kitap Fuarı

Van Haber Van Haber - - 3 dk okuma süresi
8 0

13 Aralık günü açılışı yapılan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Fuar Kongre Merkezinde kendine yuva edinmiş olan Van Kitap Fuarı, her çeşit insanın ve her yaş grubundan kişinin ilgisiyle dolup taştı. 300 yayınevi, ve bu sayıdan daha fazla yazar ve şairin katılımıyla gerçekleşen fuar, bulunduğu bölge olan Doğu Anadolu’nun en büyük kitap fuarı olma unvanını taşıyor.Popüler yazarların düzenlediği imza günleri, söyleşiler, paneller günün ilk saatlerinden son saatlerine kadar kesintisiz sürüyor. Bunun yanı sıra fuara giden kitap severler aldığı kitapların yazarlarını direkt stant da karşısında görünce minik bir şok yaşıyor. Ve uzun imza kuyrukları sabahtan akşama kadar hiç azalmadan sürüyor.

Van da düzenlenen bu büyük fuara olan ilgiden çok memnuniyet duyduğunu ileten Beyza Alkoç; “Harika bir organizasyon burada olmaktan benim için çok değerli . Oldukça memnun kaldım. Herkesin gördüğü gibi çok büyük bir ilgi ve kalabalık var. Her şey harika gidiyor. Çok sıcak ve neşeli insanlar var. Bu organizasyona emek harcayan emeği geçen herkese minnetlerimi sunuyorum” dedi.

3. Van Kitap Fuarı

Gençlerin kitap fuarına ve kitap okumaya karşı olan ilgisinden bahseden Alaattin Kızıltaş adlı vatandaş, “Fuar tek kelime ile harika. Çok büyük bir ilgi var. Buradaki atmosfer adeta insanı büyülüyor. katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun” diye cümlesini tamamladı.

Van Büyükşehir Belediyesine bu sanat ve kültüre olan duyarlılığından ötürü çok teşekkür eden değerli okur Cesim Aydın ise , “ Fuara katılışımızın bu sene 3. yılı,  Van Büyükşehir Belediyesinin kitap severler adına kültür sanata yapmış olduğu dokunuşlar çok kıymetli. Kendilerine minnetlerimizi sunuyoruz. Okurların bu denli yoğun ilgisi bizleri mest ediyor ve yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu tekrar hatırlatıyor.” şeklinde konuştu.

3. Van Kitap Fuarı 22 Aralık 2019 Pazar günü yani (yarın) son buluyor. Akşam saat  19.00’da finalini gerçekleştirecek olan fuar bütün beklentileri hem okur hem yazar hemde kaynak bakımından karşılayarak herkesi memnun etmeyi başardı.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir